JAPJI - SJÄLENS SÅNG

Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl
12-13 nov

Välkommen till vår årliga fördjupningskurs i Japji – en inspirationshelg där vi dyker in i den djupa visdom och medvetenhet som förmedlas i denna text. En helg med chanting, meditation, starka kriyor och samtal för att väcka budskapet i Japji till liv in i våra liv.

Japji Sahib är Guru Nanaks vackra poem om livet – själens spontana sång om enhet, fulländning och storslagenhet. I denna text finns nycklar till hur vi kan förhålla oss till livet för att leva i enkelhet, flöde och glädje. Att dagligen recitera Japji är en väldigt kraftfull metod för att accelerera den andliga utvecklingen. Det ger dig kontakt med din inre gudomlighet, din inre källa till visdom och din inre renhet och hjälper dig att leva ditt liv från den platsen. 

Förståelsen av Japji har många olika aspekter som vi kommer belysa och undersöka i denna kurs. Vi kommer bland annat gå igenom:
- Vetenskapen om Naad: hur och varför mantran fungerar
- Korrekt uttal av Gurmukhi
- Genomgång och fördjupad förståelse av några olika teman ur Japji 
- Hur vi kan använda Japjis budskap i vår vardag
- Kraftfulla kriyor och meditationer relaterade till Japji

Kursen är både för dig som gått vår Japji-kurs tidigare och du som inte gjort det. På lördagen kommer vi gå igenom Shabd Guru (vetenskapen om ljud), gurmukhi-uttal, historia runt Japji och Guru Nanak etc. På söndagen kommer vi djupdyka in i några väl valda verser ur Japji för att förstå dess budskap och integrera det i våra liv. Båda dagarna innehåller kriya, meditation och chanting. Du som gått Japji-kursen tidigare kanske nöjer dig med att vara med på söndagen, eller så vill du komma och fräscha upp baskunskaperna på lördagen. 

DATUM: 12-13 november, kl 09-17
PRIS: 1600 kr för båda dagarna eller 950 kr för en dag
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

Uttalanden från tidigare års deltagare:

Väldigt givande fördjupning i Japji's fascinerande värld, där jag verkligen uppskattar den grundliga förklaringen av uttalet, anekdoterna om Guru Nanak som jag kopplar väldigt starkt till och den sköna blandningen av teori, praktik blandat med kriyor och meditationer. Plus att det var jättehärligt att mötas med yogafamiljen, äta middag ihop och att det fanns möjlighet att sova över på centret.
- Martin

Wow tack!
Fick Japji som gåva - tack!
Läser varje dag. 
Livet känns bra:)
Hade inga förväntningar på kursen (kunde bara vara med lör) fick mer insiktsfulla samtal och kunskap från er än väntat. 
- Matilda

Tusen tack till er, härligt inspirerande. Börjar nu förstå lite mer av glädjen med Japji. 
- Kerstin

Min intention inför helgen var att återknyta kontakten med Japji och det blev ett kärt återseende, nu läser jag min vers varje dag och ibland hela.
Tack igen för en underbar helg!
Sat Nam från Lena

Helgen var ett välgörande bad i Japji's oändliga ocean av vishet; välkomnande och omslutande. Våra kloka och kunniga lärare guidade oss genom allt från korrekt uttal, stanzornas olika faser, utmanande kriyor och sköna meditationer. Mysigt och upplysande. Tack alla yogisar för en underbar helg.
- Unmani

Hej!  Tack för en underbar helg. Sitter på tåget hem nu och bara ler!
- Karin

Tack för en djupt transformerande helg. Tack för att ni levererar oss till oss själva. Till vår essens. Och speglar våra Sat Nam. Tack för fantastisk delning av visdom, musik och kriyor i ett vackert flöde. 
- Christina
 

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter