IMMERSION MED GURMUKH!
2018-04-20

SAVE THE DATES!

Äntligen kommer hon tillbaka! I dagarna tre har vi ynnesten att tillsammans med Gurmukh få yoga, meditera och på djupet möta oss själva, komma kontakt med vidder inom oss för att växa in i vår sanna potential.

Missa inte denna fantastiska immersion med Gurmukh, ta tillfället att bli upplyft och inspirerad av en av världens främsta yoginis.

The time is now! Join us!

SPIRIT IN ACTION!

Spirit is alive, pure energy in the highest form… electric and energetic.  Spirit heals, transforms, and brings the impossible to the possible.  Spirit reclaims your lives, transforming inertia into action.  Spirit has that tremendous power.  Spirit is in all of us… coming alive or staying dormant.  Join us for the Awakening!

*Conquering yourself is better than winning 1,000 battles.

*Happiness increases by being shared.

*Happiness is with those who appreciate what they already have.

*There is not any path to happiness.  Happiness is the path.

*Tranquility is located inside you.  Don’t search for tranquility externally.

*When the mind is clear, joy follows like a shadow that stays forever close.

*With our thoughts we make the world.  We are what we think.

Please join us for an exhilarating, energized, healing experience with the ancient science of Kundalini Yoga and Meditation as taught by Yogi Bhajan.  Diving deeply into the inner core of your being and awakening any dormancy of Spirit is what 2018 is all about. All are welcome!  

Vi rekommenderar att du deltar hela helgen om du har möjlighet, varje dag bygger vidare på det vi gjort innan, för att skapa en djupgående upplevelse och transformation. Du är självklart innerligt välkommen även om du bara kan en eller två av dagarna.

Innerligt välkommen,
Viveka och GurmukhTeamet

LÄRARE: Gurmukh Kaur Khalsa
DATUM: 20-22 april 2018
TID: Fredag 20 april kl. 16-21, lördag 21 april kl. 10-17, söndag 22 april kl. 10-17. Pauser för måltider kommer att finnas.
PLATS: Waldorflärarhögskolan, Marklandsbacken 11, 168 36 Bromma
KOSTNAD: Alla tre dagarna 3 700 kr. Fredag 1 200 kr, lördag 1500 kr, söndag 1500 kr. OBS! Vid anmälan ange vilka dagar du kommer!
ANMÄLAN: eleonor@kundaliniyogainstitutet.se


 

 

WOMEN’S RE:TREAT
2018-04-28

28 april - 5 maj La Gomera, Kanarieöarna

Känn dig varmt välkommen till en magisk vårvecka på en mycket speciell plats – La Gomera.

Detta är en upplevelserik njutarvecka för alla kvinnor som vill ge sig själv en kärleksfull, inspirerande och upplyftande livsinjektion.

I varm och systerlig gemenskap gör vi upplyftande kundaliniyoga, transformerande och helande meditationer, flödar i dans och vibrerar våra hjärtan i sång.

Vi kommer spendera mycket tid i den storslagna naturen. Vi vandrar i bergen, förundras över stjärnorna och gör cermonier på kraftplatser. Vi vilar, återhämtar och fyller på. Vi vaknar och somnar till vågskvalp, låter våra kroppar bli solkyssta och serveras enastående, vegetariska måltider.

Vi kommer bli väl omhändertagna på retreatcentret Finca Argayall som är en av mina favoritplatser på jorden. Här har jag delat retreat och tankat livskraft i flera år. Det ligger precis invid den korallblå Atlanten och de majestätiska vulkanbergen omfamnar denna vackra plats.

Det kommer även finns utrymme för en egen utflykt som tex örtvandring, delfintur, valtur…

Välkommen att ge dig själv en galet njutningsfull och livsbejakande vecka !

Annki

Retreatet leds av Annki Warberg- Landahl som i många år med varmt och stort hjärta skapar plats för kvinnors växande. Hon har undervisat i kundaliniyoga och personlig utveckling i över 17år. Mona Edwertz som administrerar retreatet kommer även dela härliga danspass.

Alla kvinnor, i alla åldrar, från alla länder och kulturer är varmt, varmt välkomna!

Vid behov kommer retreatet vara på engelska.

TID: 28 april – 5 maj, 2018.

PLATS: La Gomera, Kanarieöarna. Finca Argayall - www.argayall.com

PRIS KURS: 3.500:- om du anmäler dig innan 31 december. Sedan kostar det 4.100:-

BOENDE HELPENSION: från €58/dygn som bokas via Mona.

Begränsat antal platser - boka i tid.

Flygresa ingår ej. Det enklaste är att boka flyg till Teneriffa Syd och ta båten från Los Christianos till San Sebastian på La Gomera. Där blir du hämtad med taxi om du önskar.

ANMÄLAN & PRAKTISK INFO: kontakta Mona:  mona.edwertz@gmail.com    

Röster från tidigare deltagare:

”Vilken fantastisk och transformerande resa! Den kom verkligen helt rätt i tiden för mig och den har kommit att bli en av de viktigaste och mest transformerande händelserna jag varit med om”

” jag gillade verkligen upplägget med yoga, dans och cermonier och att det fanns gott om tid för vila och reflektion”

”mina wow-upplevelser är transformationscermonin på bergsplatån vid havet, elddansen med Mona och dialogen mellan den inre mannen och den inre kvinnan”

” Tack för helt fantastisk yoga och meditation och underbart ledarskap”

”vill tacka för en underbar vecka. Så inspirerande och otroligt läkande och transformerande på många nivåer. Annki, du är en stor inspirationskälla och fantastisk kvinnlig förebild.

”Verkligen transformativt! Underbar plats, fantastiskt att få vara så mycket i naturen och härliga vandringar. Tusen tack.”

           

 

URKLANGENS KRAFT
2018-10-25

Ett vibrerande retreat för kvinnor.

25-28 oktober 2018

Denna helg bjuder vi in alla kvinnor att djupdyka in i ljuden och musikens transformerande kraft. Genom röst, klang, sång ökar vi vår kontakt med vår feminina vibration och kraft.

Vi öppnar upp vårt väsen med kundaliniyoga, meditation, andning, dans och exploderar inåt och utåt i musikaliska uttryck. Vi undersöker det extatiska och kraftfulla likväl som det stilla och finstilta.

Vi njuter natur, trummar, ser in i eldens lågor och ljudar våra nordiska urtoner. Vi blir serverade vällagad mat, kultiverar systrarskap och låter hela vårt väsen få näras och hämta kraft.

LÄRARE:
Annki Warberg-Landahl har under 18 år som yogalärare fokuserat på kvinnors kraft, expansion och välbefinnande. 2010 skapade hon den årliga 6 månaders kursen ” Gurudinnans Väg” och håller återkommande retreat och workshops för att stärka kvinnor. Hon är Teacher Trainer, yogahealer, yogaterapeut, musicerar och sjunger.

Anna Elwing är multimusiker, sångpedagog, kundaliniyogalärare och brinner för att sprida sången och musikens välgörande effekter. Hon är en oerhört skicklig och inspirerande pedagog och lärare som med lätthet lockar fram varje människas urton och klang.

Tillsammans håller Annki och Anna ett flödande, tillåtande och kraftfullt space för empowerment av kvinnans inneboende grace och styrka! 

Retreatet är för alla kvinnor som är nyfikna på att öppna upp sin röst, sin kropp, sitt sinne och uppleva ännu mer av sin inneboende potential och enorma kraft.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha vana av varken sång eller yoga.

TID: 25 – 28 OKT
PLATS: Södra sverige, återkommer om plats.
PRIS: 4.500 inkl kurs, boende, mat och kompendium. Earlybird pris 3.900 om du anmäler och betalar innan 31 augusti.
ANMÄLAN: Anna Elwing
FRÅGOR: Annki W Landahl

HEALTHY BREAST PROGRAM
2018-11-04

The Healthy Breast Program är ett intensivprogram som är utformat för att utbilda kvinnor i alla åldrar för att minska risken för bröstcancer och hjälpa till med att återhämta sig från sjukdomen med hjälp av naturterapi i kombination med konventionella, diagnostiska behandlingsalternativ.

Det stöder kvinnor som:

  • nyligen har diagnostiserats eller genomgår behandling
  • kvinnor som lever med sjukdomen
  • kvinnor som vill förhindra återfall samt
  • kvinnor som har en familjehistoria av bröstcancer

Utbildningen är även lämpligt för naturläkare och medicinska läkare, osteopater, kiropraktorer, nutritionister, dietister, apotekare, massageterapeuter, akupunktörer, sjuksköterskor, barnmorskor, folkhälsoutbildare, yogalärare, yogaterapeuter och Mediyogalärare.

The Healthy Breast Program omfattar livsstil, kost, näringsbehandlingar, andningspraxis, kundaliniyoga, meditation, motion och mentalt/andligt arbete. Det består av tolv moduler som ges under 6 dagar.

Programmet innehåller:

1. Introduktion till det hälsosamma bröstprogrammet

2. Lär känna dina bröst

3. Förbättra den lymfatiska cirkulationen

4. Förstå hormonpusslet

5. Att läka sig själv

6. Livsmedel för brösthälsa

7. Näringsstrategier för brösthälsa

8. Att avgifta kroppen

9. Stärk ditt immunsystem

10. Tänd din passion och förstå ditt syfte

11. Att leva i tacksamhet

12. Att skina och vibrera av liv

Här kan du läsa mer om de olika 12 stegen:

http://mammalive.net/event/healthy-breast-foundations-yoga-stockholm-2018/

Klicka på varje steg så får du information om vad det innehåller.

The Healthy Breast Program är skapat av Sat Dharam Kaur ND som arbetat som naturmedicinsk läkare sedan 1989. Under åren har hon specialiserar sig på behandling av cancer och på kvinnors hälsa och sjukdomar. År 2000 tilldelades hon priset The Naturopathic Doctor of the Year i Ontario, Canada. Hon är författare till The complete natural medicine guide to Breastcancer och The complete guide to Womans health. Hon har skapat den ideella organisationen MammAlive Foundation.

DATUM:  4-9 nov 2018
TID: 09.00-18.00.
LÄRARE: Sat Dharam Kaur
PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter Reimersholmsgatan 79, Stockholm
PRIS: 6.900 SEK (+ 25 % moms för företag) Meddela om du önskar lunch. 550:- för alla dagar. (Går inte att beställa enstaka luncher.)
KONTAKTPERSON och ANMÄLAN: Annki Warberg-Landahl Har Dyal Kaur. annki@kundaliniyogacenter.se. +4670 496 8778.

MammAlive foundation är en ideell organisation som funnits sedan1996 och verkar för att utbilda kvinnor att förbättra sin hälsa och hälsan hos sina familjer och i samhället. Vi utbildar och inspirerar kvinnor globalt att göra hälsosamma kost- och livsstilsförändringar, förbättra förståelsen för sina kroppar och öka medvetenheten om miljöpåverkan på deras hälsa, för att minska risken för bröstcancer nu och i framtida generationer.

The Healthy Breast Foundations Programmet finns både online och lärs ut internationellt. Lär dig vad du kan göra för att skydda dina bröst och certifiera dig som bröstutbildare för att stödja andra. För mer information se www.mammalive.net

 

 

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter