YOGI BHAJANS FÖDELSEDAG
2016-08-26

Ek Ong Kar
Sat Nam Siri
Wahe Guru

Kom och fira Yogi Bhajans födelsedag med meditationen Morning Call i 2,5 timme!

Yogi Bhajan var en stor man i vår tid som har lämnat ett ovärderligt arv efter sig. Han förde kundaliniyogan till västvärlden och delade öppet med sig av tekniker som tidigare varit hemliga och bara tillgängliga för ett fåtal människor. Efter sig lämnade han livsvisdom, kraftfulla yogatekniker och en stor, gnistrande, sjungande yogafamilj världen över som växer för var dag.

Hans födelsedag firas över hela världen med att yogisar samlas tidigt på morgonen och gör meditationen Morning Call i 2,5 timme. Ja, det är en lång tid. Ja, det kan vara utmanande. Och ja, det ger väldigt mycket tillbaks. Detta är en meditation som öppnar hela chakrasystemet, fyller på med massa prana, kopplar samman vår individuella själ med den universella själen och befriar oss från omedvetna, reaktiva mönster och dess karmiska konsekvenser. Om du inte har gjort denna långa meditation förut är detta ett fantastiskt tillfälle.

Ta med en turban eller annan huvudbonad som håller energin på plats i kroppen.
Ta gärna med frukost så äter vi tillsammans efteråt.
Det går bra att sova över på centret från dagen innan, meddela Klas om du önskar det.

Varmt välkommen!

DATUM: 26 augusti kl 05:00-08:15.
PRIS: 120kr
ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se
 

 

JAAP SAHIB
2016-09-16

- väck helgonet och krigaren inom dig!

Jaap Sahib är ett kraftfullt poem skrivet av sikhernas 10:e guru, Guru Gobind Singh - ett vördat helgon och en orädd krigare, en ledare för sitt folk och en gudomligt inspirerad poet. Orden i Jaap Sahib är som en våg efter våg av hyllningar till det gudomliga. En hyllning till det som är en formlös, kravlös och opersonlig kreativ kraft och intelligens. När vi reciterar Jaap Sahib kallar vi ut 950 kvaliteter som beskriver denna gudomlighet och vi hamnar i djupare resonans med dessa kvaliteter inom oss. 

Kraften i texten ligger i att recitera den. När du reciterar denna text väcker du din slumrande kraft, din inneboende skönhet och din förmåga att manifestera vad som helst i denna värld. Recitera den och du kommer inte längre se vänner och fiender utan människor som manifesterar olika kvaliteter ur samma källa. Recitera den och bli mindre styrd av rädslor och mer linjerad med gudomlig inspiration och kärleksfullhet. 

Rytmen i Jaap Sahib är som en galopperande häst och det taktfasta ljudet från dess klapprande hovar trummar in krigarsjälen i ditt medvetande – mod, fokus, beredd att stå upp för din sanning och ditt kall.

Välkommen till en yogahelg på Stockholm Kundaliniyogacenter där du bland annat kommer få lära dig:

- Att recitera Jaap Sahib

- Kraftfulla och effektiva yogiska tekniker från Guru Gobind Singh

- Yoga och meditation för den 10:e yogiska kroppen: Strålande kroppen

- Yogisk filosofi och historia

- Yogisk, stärkande mat

Kursen är öppen för alla. 
Kom med öppet sinne och var beredd att gå djupt!

LÄRARE: Klas Landahl
DATUM: 16-18 sept 
TID: Fre kl 17:30-20:00, lör & sön kl 06:00-15:00
PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsg. 79
PRIS: 1600 kr vid anmälan och betalning innan 1 augusti. Därefter 1900 kr för hela helgen eller 1050 kr för en dag. Priset inkluderar måltider (lätt middag fre kväll, frukost och lunch lör-sön).
ANMÄLAN: klas@kundaliniyogacenter.se

"Jaap Sahib is a mighty ocean of God's grace and compassion. I encourage you to plunge into it and enjoy its bliss. You will emerge transformed and rejuvenated. Your anxieties, fears, and afflictions will drop away like dead leaves in autumn, replaced by fragrant spring breeze which will sweep through you, bringing the blossoms of strength, courage, and tranquility. With this transformation, you will find the worldly challenges and problems so puny that you will sail through them smoothly, successfully, and as if effortlessly, because God's grace and power will be operating through you. What is more, your spirit will be constantly soaring upwards toward its ultimate goal of union with God."

- Baba Virsha Singh

 

 

YOGISKT NYÅR
2016-11-29

För fjärde året i rad samlas vi för en hjärtsprakande och djupt transformerande nyårshelg på Borntorpet. Under ett par magiska dagar bjuds det på en mustig blandning av spännande och kraftfulla meditationer och Kundaliniyogapass, dansande fötter, fantastisk mat och en massa hängiven sång och levande musik. Vi låter dagarna innehålla reflektion och firande, stillhet och rörelse, lekfullhet och spontana upptåg.

Borntorpet är en kursgård mitt i Bergslagens stillsamma skogar. Här njuter vi av naturens magiska lugn, badar bastu, vinterdoppar oss i sjön, tittar upp mot stjärnhimmeln. Vi tänder nyårseld, går med facklor i skogen och låter olika ceremonier få sätta intention och riktning för ett nytt år.

Det här är ett retreat för dig som vill vandra in i 2017 med en rejäl dos ökad energi och inspiration, klarhet och kraft. Öppen, mottaglig och beredd att ta emot det nya året.
Varmt välkommen!
/ Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl

PLATS: Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg (ca 2 timmar väster om Sthlm)
DATUM: Vi börjar 15.00 den 29 dec – och slutar 15.00 den 1 jan
PRIS INKL KOST & LOGI 3.500:- vid anmälan och betalning innan 5 dec.
Därefter kostar det 4.100:- Par från gemensamt hushåll betalar 6.200:-/ 7.100:-
INFO & ANMÄLAN: klas@kundaliniyogacenter.se

Begränsat antal platser - anmäl dig i god tid!

 

LA GOMERA WOMEN’S RE:TREAT
2017-04-01

1-8 april Kanarieöarna

Varmt välkommen till en glittrig vårvecka på en magisk ö i Atlanten.

Detta är en njutarvecka för alla kvinnor som vill ge sig själv en kärleksfull, inspirerande och upplyftande livsinjektion.

La Gomera och retreatcentret Finca Argayall är en av mina favoritplatser på jorden. Här har jag delat retreat och tankat livskraft i flera år. Här finns en unik, storslagen natur med majestätiska vulkanberg och den korallblåa Atlanten som breder ut sig åt alla håll.

I varm och systerlig gemenskap gör vi upplyftande kundaliniyoga, transformerande och helande meditationer, flödar i dans och vibrerar våra hjärtan i sång. Tillsammans med naturen gör vi en spännande upptäcksresa genom de 5 elementen; jord, vatten, eld, luft och eter.

Vi vandrar i bergen, förundras över stjärnorna och gör cermonier på heliga kraftplatser. Vi vilar, återhämtar och fyller på. Vi vaknar och somnar till vågskvalp, låter våra kroppar bli solkyssta och serveras enastående, vegetariska måltider.

Välkommen att ge dig själv en galet njutningsfull och livsbejakande vecka !

Annki

Retreatet leds av Annki Warberg- Landahl som i många år med varmt och stort hjärta skapar plats för kvinnors växande. Hon har undervisat i kundaliniyoga och personlig utveckling i över 16 år. Mona Edwertz som administrerar retreatet kommer även dela härliga danspass.

Alla kvinnor, i alla åldrar, från alla länder och kulturer är varmt, varmt välkomna!

Vid behov kommer retreatet vara på engelska.

TID: 1-8 april, 2017

PLATS: La Gomera, Kanarieöarna. Finca Argayall - www.argayall.com

PRIS KURS: 3.500:- om du anmäler dig innan 31 december. Sedan kostar det 4.100:-

BOENDE HELPENSION: från €54/dygn som bokas via Mona.

Begränsat antal platser - boka i tid.

Flygresa ingår ej. Boka flyg till Teneriffa i god tid för bra priser.

ANMÄLAN & PRAKTISK INFO: kontakta Mona:  mona.edwertz@gmail.com    

Röster från tidigare deltagare:

”Vilken fantastisk och transformerande resa! Den kom verkligen helt rätt i tiden för mig och den har kommit att bli en av de viktigaste och mest transformerande händelserna jag varit med om”

” jag gillade verkligen upplägget med yoga, dans och cermonier och att det fanns gott om tid för vila och reflektion”

”mina wow-upplevelser är transformationscermonin på bergsplatån vid havet, elddansen med Mona och dialogen mellan den inre mannen och den inre kvinnan”

” Tack för helt fantastisk yoga och meditation och underbart ledarskap”

”vill tacka för en underbar vecka. Så inspirerande och otroligt läkande och transformerande på många nivåer. Annki, du är en stor inspirationskälla och fantastisk kvinnlig förebild.

”Verkligen transformativt! Underbar plats, fantastiskt att få vara så mycket i naturen och härliga vandringar. Tusen tack.”

            

 

 

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter