LJUDETS MAGISKA KRAFT
2017-11-25

Vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path – Yogi Bhajan

En helgworkshop om ljud, mantran och Japji.

Den här helgen fördjupar vi oss i konsten att chanta och vibrera mantran. Detta är en exakt teknologi och när vi känner till den har vi möjlighet att på ett subtilt plan låta hela vår energivarelse få vibrera starkt och kraftfullt i samklang med helheten.

När vi gör det har vi förmåga att möta dagens händelser och personer i mer enkelhet, vi känner oss lätta till sinnet och kan trots motgångar då och då glädjas över livet i stort och smått. Med hjälp av mantran kan vi transfomera tunga tankar, oro och ledsamhet. Och genom att upprepa dem dagligen kan vi förändra djupt liggande tankespår och erfara att vi kan transformera oss med hjälp av ljudvibrationer.

Den här helgen kommer vi fördjupa oss i teknologin kring ljud och mantran. Hur vi chantar och ljudar mest effektivt och hur och varför det påverkar vårt sinne, känslor och våra kroppar.

Vi kommer gå extra djupt in i Japji, själens sång, som är en central text inom kundaliniyogan.

Vi pratar om dess betydelse, om uttal och vi kommer lära oss lite generellt om Gurmukhi, det skriftspråk som vi möter i Kundaliniyogatraditionen.

Delar av helgens innehåll:

Generella riktlinjer för att göra mantran effektiva
Uttal av vanligt förekommande mantran
Upplevelse av mantrameditation, långa som korta
Generellt om Gurumukhi, Kundaliniyogans skriftspråk
Djupare förståelse av Japji, dess budskap och histora
Förfina ditt uttal av Japji
Yogapass, vila och gong

Alla är välkomna, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Tid: 25-26 november 2017

Lördag:  9.00 – 17.00.

Söndag: 9.15 – 16.00.

Aquarian Sadhana 06.00-08.30 (valfritt). Ta med egen frukost

Pris: 1600:- för båda dagarna. 950:- för en dag. Lätt lunch är inkluderat i priset båda dagarna.

Lärare: Annki och Klas Warberg-Landahl

Anmälan: klas@kundaliniyogacenter.se

Röster från tidigare deltagare:

Väldigt givande fördjupning i Japji's fascinerande värld, där jag verkligen uppskattar den grundliga förklaringen av uttalet, anekdoterna om Guru Nanak som jag kopplar väldigt starkt till och den sköna blandningen av teori, praktik blandat med kriyor och meditationer.

- Martin

Wow tack!

Fick Japji som gåva - tack!

Läser varje dag. 

Livet känns bra:)

Hade inga förväntningar på kursen (kunde bara vara med lör) fick mer insiktsfulla samtal och kunskap från er än väntat. 

- Matilda
 

Tusen tack till er, härligt inspirerande. Börjar nu förstå lite mer av glädjen med Japji. 

- Kerstin

Min intention inför helgen var att återknyta kontakten med Japji och det blev ett kärt återseende, nu läser jag min vers varje dag och ibland hela.

Tack igen för en underbar helg!

Sat Nam från Lena

Helgen var ett välgörande bad i Japji's oändliga ocean av vishet; välkomnande och omslutande. Våra kloka och kunniga lärare guidade oss genom allt från korrekt uttal, stanzornas olika faser, utmanande kriyor och sköna meditationer. Mysigt och upplysande. Tack alla yogisar för en underbar helg.

- Unmani

Hej!  Tack för en underbar helg. Sitter på tåget hem nu och bara ler!

- Karin

Tack för en djupt transformerande helg. Tack för att ni levererar oss till oss själva. Till vår essens. Och speglar våra Sat Nam. Tack för fantastisk delning av visdom, musik och kriyor i ett vackert flöde. 

- Christina

 

SHUNIA FOREVER! <3
2017-12-15

Njut din inre stillhet – en expanderande kundaliniyogaupplevelse med Viveka

Att vara vibrerande närvarande mitt i livets puls. Att kunna förnimma det finstilta och omfamna alla sina nyanser, utan att gå igång. Att vara fylld med lugn mitt i stormen – det är både en konst och sann livskvalitet.

Vi behöver alla mer av inre stillhet. Det djupa lugna är en bristvara i vår tid. Vi odlar det snabba, det effektiva och det synliga. Stillheten däremot är stadig, lugn och utan göranden. Den bara Är, men att vara stilla kräver mod. Mod kräver uthållighet, och uthållighet kräver tillit. Ikväll odlar vi allt detta!

Så vill du komma ifatt det där stadiga, stilla och expanderade som bor inom dig, som är din Sanna Natur - så kom denna afton! Kom och odla Shunia.

Viveka leder med närvaro och varmt hjärta in dig till ett transformerande möte med dig själv. Du bjuds på en serenad av övningar och upplevelser - allt i kundaliniyogans tecken. Vi gör kraftfull yoga och mediterar djupt. Såklart <3

En 40-dagars meditation och handfasta tekniker för Shunia och Inre Stillhet utlovas.

Du är innerligt välkommen!
/Viveka

DATUM: Fredag 15 december
TID: 17.30-20.00
KOSTNAD: 380 kr. Ta med en vän och betala 550 kr för er båda.
PLATS: Stockholm Kundaliniyoga Center
ANMÄLAN/INFO: viveka@kundaliniyogacenter.se

WOMEN’S RE:TREAT
2018-04-28

28 april - 5 maj La Gomera, Kanarieöarna

Känn dig varmt välkommen till en magisk vårvecka på en mycket speciell plats – La Gomera.

Detta är en upplevelserik njutarvecka för alla kvinnor som vill ge sig själv en kärleksfull, inspirerande och upplyftande livsinjektion.

I varm och systerlig gemenskap gör vi upplyftande kundaliniyoga, transformerande och helande meditationer, flödar i dans och vibrerar våra hjärtan i sång.

Vi kommer spendera mycket tid i den storslagna naturen. Vi vandrar i bergen, förundras över stjärnorna och gör cermonier på kraftplatser. Vi vilar, återhämtar och fyller på. Vi vaknar och somnar till vågskvalp, låter våra kroppar bli solkyssta och serveras enastående, vegetariska måltider.

Vi kommer bli väl omhändertagna på retreatcentret Finca Argayall som är en av mina favoritplatser på jorden. Här har jag delat retreat och tankat livskraft i flera år. Det ligger precis invid den korallblå Atlanten och de majestätiska vulkanbergen omfamnar denna vackra plats.

Det kommer även finns utrymme för en egen utflykt som tex örtvandring, delfintur, valtur…

Välkommen att ge dig själv en galet njutningsfull och livsbejakande vecka !

Annki

Retreatet leds av Annki Warberg- Landahl som i många år med varmt och stort hjärta skapar plats för kvinnors växande. Hon har undervisat i kundaliniyoga och personlig utveckling i över 17år. Mona Edwertz som administrerar retreatet kommer även dela härliga danspass.

Alla kvinnor, i alla åldrar, från alla länder och kulturer är varmt, varmt välkomna!

Vid behov kommer retreatet vara på engelska.

TID: 28 april – 5 maj, 2018.

PLATS: La Gomera, Kanarieöarna. Finca Argayall - www.argayall.com

PRIS KURS: 3.500:- om du anmäler dig innan 31 december. Sedan kostar det 4.100:-

BOENDE HELPENSION: från €58/dygn som bokas via Mona.

Begränsat antal platser - boka i tid.

Flygresa ingår ej. Det enklaste är att boka flyg till Teneriffa Syd och ta båten från Los Christianos till San Sebastian på La Gomera. Där blir du hämtad med taxi om du önskar.

ANMÄLAN & PRAKTISK INFO: kontakta Mona:  mona.edwertz@gmail.com    

Röster från tidigare deltagare:

”Vilken fantastisk och transformerande resa! Den kom verkligen helt rätt i tiden för mig och den har kommit att bli en av de viktigaste och mest transformerande händelserna jag varit med om”

” jag gillade verkligen upplägget med yoga, dans och cermonier och att det fanns gott om tid för vila och reflektion”

”mina wow-upplevelser är transformationscermonin på bergsplatån vid havet, elddansen med Mona och dialogen mellan den inre mannen och den inre kvinnan”

” Tack för helt fantastisk yoga och meditation och underbart ledarskap”

”vill tacka för en underbar vecka. Så inspirerande och otroligt läkande och transformerande på många nivåer. Annki, du är en stor inspirationskälla och fantastisk kvinnlig förebild.

”Verkligen transformativt! Underbar plats, fantastiskt att få vara så mycket i naturen och härliga vandringar. Tusen tack.”

           

 

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter