2,5 TIMMES MANTRAMEDITATION - KIRTAN KRIYA
2017-05-03

TRANSFORMATION OCH BALANS
2,5 timmes mantrameditation med Kirtan Kriya

Kirtan Kriya är en av de centrala meditationerna i Kundaliniyogatraditionen. Det är en effektiv teknologi för transformation och total balans som påverkar många olika aspekter av vårt psyke och våra liv. Denna meditation kombinerar ett vackert mantra, en otroligt kraftfull sekvens av mudras och en visualisering som tillsammans djupaktiverar hjärnan. 
Mantrat är Sa Ta Na Ma, ett mantra som i fyra stavelser beskriver tillvarons alla principer.
SA – oändligheten
TA – liv
NA – död
MA – återfödelse

Oändligheten manifesterar sig som liv-död-återfödelse. Oändligheten är den oföränderliga, obegränsade världssjälen som är alltings essens. Liv-död-återfödelse är sanningen om denna skapelse som är i konstant förändring och aldrig densamma. Detta mantra hjälper oss att vila in i vårt SA så att vi i större lätthet kan handskas med och acceptera livets TA NA MA. Det hjälper oss att vara i flöde med livet – att ta emot det som kommer, vara uppfyllda och närvarande av det som är och kunna släppa taget om det som lämnar oss. Mantrat omorganiserar det undermedvetna så att vi spontant och naturligt kan bryta vanor, mönster och beroenden.

Läs mer effekter av denna fantastiska meditation här: 
http://www.huffingtonpost.com/dharma-singh-khalsa-md/meditation-alzheimers_b_3625181.html
http://www.kundaliniyoga.org/kyt15.html

Yogi Bhajan sa att om en person klär sig i vitt och gör denna meditation 2,5 timme om dagen i ett år så kommer den personen veta det som inte går att veta och se det som inte går att se. Sinnet vaknar upp till själens obegränsade potential och kan lättare göra uppoffringar, tjäna världen och vara en aktiv och positiv del i skapelsen.

DATUM: 3 maj kl 05:30-08:30
PRIS: 150kr
ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se  |  070-4097893
Det rekommenderas starkt att du tar med något att täcka huvudet med, då blir effekterna av meditationen starkare och du kan härbärgera dem bättre.
Ta gärna med frukost så kan vi äta tillsammans efter meditationen!
Varmt välkommen på en väldigt speciell morgon!
Klas Landahl

SOMMARENS KUNDALINIYOGA-FEST 2017
2017-07-04

Nu är det dags igen!
Kom och förgyll din sommar med en härlig Kundaliniyoga-upplevelse. En upplyftande, påfyllande och närande vecka av kraftfull och hjärtöppnande Kundaliniyoga och meditation, mycket tid i naturen, vila, yogisk mat, skön gemenskap och massa sång och musik.

Musiken och ljudvibrationerna kantar denna vecka. Suggestiva trummor och spröda klanger, gongbad och vibrerande klangskålar. Det blir konserter, mantrasång och alla yogapass ackompanjeras av levande musik.

DET DAGLIGA PROGRAMMET INNEHÅLLER:
-Aquarian Sadhana*
-Workshops på spännande teman blandat med musik, dans, gong, meditation och överraskningar
-Eftermiddagsyoga och meditation
-Fantastiska vegetariska måltider
-Kvällsprogram: konsert, massage, gong, sång, bastu etc.
-Mycket tid i naturen
-Bara vara, slappa, promenera, leka..

Lärare är Annki Warberg-Landahl, Klas Landahl, Anna Elwing och Joakim Schakonat.
Alla fyra är passionerade yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.
Annki och Klas är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter, håller en ett-årig Kundaliniyogalärarutbildning och flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.
Anna och Joakim bor i Skåne där de håller regelbundna yogaklasser och mantrakvällar. De har skapat den yogiska barnföreställningen ”Shanti och Shakti” som de turnérar runt med och är med som lärare och musiker på Yoga Mangalams 1-åriga yogalärarutbildning.

Varmt välkommen till en vecka fylld av livsfirande, hängivenhet, hjärta och själ!
Inga förkunskaper krävs.

PLATS: Borntorpet, Skinnskatteberg (www.shambalagatherings.com)
DATUM: 4-9 juli (start kl 15 den 4/7, avslut kl 15 den 9/7)
PRIS: 5.900 kr (boende i 2/3-bäddsrum). Priset inkluderar boende och mat. Om alla sängplatser blir fullbokade öppnar vi även upp ett tältningsalternativ för 5.000 kr.
ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se

*Aquarian Sadhana = Sjungande Japji (själens sång), 1 timme energigivande yogapass och 62 min mantrameditation till levande musik.

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter