FÖRDJUPA DIG I YOGAN

Att fördjupa sig i yogan är för många yogautövare en självklarhet efter en tids yogautövande. Att dela med sig av något som skapat en positiv förändring i livet är en längtan hos många. Att dyka djupare in i sig själv med yogan som redskap känns för många som en självklarhet efter en tid tillsammans med yogan. 

På centret erbjuder vi Level 1 i den internationellt certifierade Kundaliniyogalärarutbildningen enligt Yogi Bhajan samt utbildar i den yogiska healing tekniken Sat Nam Rasayan.

Level 1
Vi har en 2-årig internationell yogalärarutbildning med början i september/oktober vartannat år. Den sker i samarbete med Kundaliniyoga Institutet och leds av Lead Teacher Trainers Viveka Pasquier och Maja Tellegård. Nästa utbildningsomgång startar den 5 oktober 2018. För hela kursplanen se här.

Fr.o.m. 2016 har vi även en 1-årig kundaliniyoglärarutbildning som kommer börja i januari varje år. Det är en internationell utbildning i samarbete med i-Sky och leds av Lead Teacher Trainer Guru Dharam, Annki Warberg Landahl och Klas Landahl. Nästa utbildning börjar i januari 2018. För hela kursplanen se här.

Level 2
Vänder sig till dig som avslutat Level 1. Den består av 5 olika moduler och anordnas i samarbete med Kundaliniyoga Institutet. Läs mer här.

Sat Nam Rasyan utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga till närvaro, din förmåga till att kunna vara i sann och stabil kontakt med en annan människa samt att kunna ge en healingbehandling. Utbildningen leds av Viveka Pasquier och Annika Waldenström. För mer information om level 1 och level 2 finner du här.

Gravidyogalärarutbildning
För alla kvinnor som längtar efter att förmedla yogan till gravida och/eller lära sig mer om det feminina. Du behöver inte vara yogalärare. Utbildningen leds av Gurmukh, Viveka Pasquier mfl. Mer info hittar du här.

Kontakta Kundaliniyoga Institutetinfo@kundaliniyogainstitutet.se eller viveka@kundaliniyogacenter.se

Kontakta i-Sky-teametklas@kundaliniyogacenter.se

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter