FÖRDJUPA DIG I YOGAN

Att fördjupa sig i yogan är för många yogautövare en självklarhet efter en tids yogautövande. Att dela med sig av något som skapat en positiv förändring i livet är en längtan hos många. Att dyka djupare in i sig själv med yogan som redskap känns för många som en självklarhet efter en tid tillsammans med yogan. 

På centret erbjuder vi Level 1 i den internationellt certifierade Kundaliniyogalärarutbildningen enligt Yogi Bhajan samt utbildar i den yogiska healing tekniken Sat Nam Rasayan.

Level 1
Vi har en 2-årig internationell yogalärarutbildning med början i september/oktober vartannat år. Den sker i samarbete med Kundaliniyoga Institutet och leds av Lead Teacher Trainers Viveka Pasquier och Maja Tellegård. Nästa utbildningsomgång startar den 5 oktober 2018. För hela kursplanen se här.

Fr.o.m. 2016 har vi även en 1-årig kundaliniyoglärarutbildning som kommer börja i januari varje år. Det är en internationell utbildning i samarbete med i-Sky och leds av Lead Teacher Trainer Guru Dharam, Annki Warberg Landahl och Klas Landahl. Nästa utbildning börjar i januari 2018. För hela kursplanen se här.

Level 2
Vänder sig till dig som avslutat Level 1. Den består av 5 olika moduler och anordnas i samarbete med Kundaliniyoga Institutet. Läs mer här.

Sat Nam Rasyan utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga till närvaro, din förmåga till att kunna vara i sann och stabil kontakt med en annan människa samt att kunna ge en healingbehandling. Utbildningen leds av Viveka Pasquier och Annika Waldenström. För mer information om level 1 och level 2 finner du här.

Gravidyogalärarutbildning
För alla kvinnor som längtar efter att förmedla yogan till gravida och/eller lära sig mer om det feminina. Du behöver inte vara yogalärare. Utbildningen leds av Gurmukh, Viveka Pasquier mfl. Mer info hittar du här.

Health Breast Program
The Healthy Breast Program är ett intensivprogram som är utformat för att utbilda kvinnor i alla åldrar för att minska risken för bröstcancer och hjälpa till med att återhämta sig från sjukdomen med hjälp av naturterapi i kombination med konventionella, diagnostiska behandlingsalternativ. Mer info hittar du här.

Kontakta Kundaliniyoga Institutetinfo@kundaliniyogainstitutet.se eller viveka@kundaliniyogacenter.se

Kontakta i-Sky-teametklas@kundaliniyogacenter.se

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter