FEMALE HEALING

Detta är en härlig klass för alla kvinnor som vill hitta balans, skönhet, kraft och energi i sitt liv. Yogans tekniker är ovärderliga verktyg i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega…

Kursen skapas utifrån kursdeltagarnas behov. I början av terminen får du anonymt skriva ner vad just du vill fokusera på som kvinna och så utgår jag ifrån det under vårterminen.

Fokus ligger på Healing –läkandet och helandet. Av kroppen, sinnet och våra känslor. Allt hör ihop och skapar vår personlighet, våra vanor och beteenden vilket summa summarum blir vår livskvalité.

Våra kroppar har en fantastisk innebyggd förmåga till självläkning och yogans tekniker stödjer och initierar dess processer.

Vi pratar om kärleksfullhet och empatit inåt mot oss själva. Lyssnar in till känslor och behov och ser hur vi kan ge oss själva det allra bästa på olika plan.

Det blir en skön blandning av helande, upplyftande och stärkande yogapass och meditationer. Vissa kraftfulla andra mer vilsamma.

Efter yogan så vilar du till gongens och klangskålarnas helande vibration vilket ger en mycket djup avslappning och integrering av passet.

Yogapassen avslutas med meditationer, ibland till levande musik.

Varmt välkommen till en balanserande och helande vårtermin!

Annki

START 30 JAN. 2018

Tid Tisdagar kl 17.30-19.15

Antal gånger 14

Kostnad 2 250 kr

Plats Stockholm Kundaliniyoga Center

Lärare Annki Warberg-Landahl

Frågor 070-4968778 eller annki@kundaliniyogacenter.se

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter