KOM PÅ KURS

Yoga är för alla. Alla kan göra yoga, vi behöver inte vara viga som akrobater för att kunna göra yoga och njuta av våra kroppar och sinnen med yogan som redskap.

Hos oss tränar du i din egen takt, lyssnar till just dina behov, möjligheter och begränsningar. Yoga är ingen sport. Yoga är en livsstil och ett förhållningssätt. En vacker väg till att möta sig själv bortom dömanden och begär.

Vi erbjuder kurser för olika skeden i livet; för dig som är gravid och som längtar efter att ta hand om dig och ditt ofödda barn, för dig som vill känna smidigheten och styrkan i din fysiska kropp. För dig som vill lära känna och odla stillheten i ditt sinne och kontakten med det som är essensen av dig, för dig som varit sjuk och nu längtar efter att återerövra din hälsa. Listan kan göras lång. Yogan är tillgänglig för alla och du är varmt välkommen.

KOSTNADER
Om du missar ett eller flera tillfällen av din kurs så kan du ta igen det de andra veckodagarna, så att du får gå det antal gånger som du har betalat för. Detta gäller under pågående termin.

När du går kurs hos oss är du varmt välkommen att droppa in under veckans andra klasser för 200 kr. Utnyttja gärna detta!

Vill du gå flera kurser är priserna under hösten så här:

2 kurser: 3.300 kr
3 kurser: 4.000 kr
4 kurser: 4.500 kr

Är du varannan vecka förälder? Då betalar du halva kurspriset och bokar upp dig för jämna eller ojämna veckor. 

Ta gärna med en vän som aldrig varit hos oss tidigare! Vännen betalar 100 kr för prova-på.

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter