AKTUELLT

INGEN MORGONYOGA PÅ TISDAGAR NU UNDER VÅREN!

Denna termin är tisdagsklassen Lovely Day inställd. Du är varmt välkommen på någon av våra andra klasser under veckorna. 

SORTLOVSUPPEHÅLL V.9 - FÖRUTOM SAT NAM RASAYAN WORKSHOPS 3 MARS.

Under vecka 9 har vi sportlovsuppehåll på centret. På lördag den 3 mars har vi dock ett heldagsevenemang på centret; Sat Nam Rasayan dagen. Den yogiska healingtekniken lärs ut och det bjuds på gratis prova-på behandlingar. All info hittar du här. 

NYINSATTA KLASSER FÖR VÅREN: MEDITATION DELUX START V.5 OCH DEVI-TONÅRSYOGA START V.10!

Nu till våren har vi två nyinsatta klasser!
Devi - Tonårsyoga; för alla tonårstjejor som vill känna sig värdefulla, starka och spirande. 7 torsdagar med start 1 februari. Mer info här. Och så Meditation Delux för dig som vill meditera mer, som vill lära dig mer om konsten att stilla sinnet och expandera din förmåga till närvaro. Som vill bli mer fokuserad, lugn och vital samt öva på konsten att meditera! Mer info hittar du här.

 

VÅRENS KURSER STARTAR V.5! ANMÄL DIG NU.

Här hittar du alla vårens kurser. Vi ser fram emot att se dig!

GRATIS PROVA-PÅ-YOGA VECKA 4! MÅ-TO KL.18-19.30

Vecka 4 drar vi igång vår gratis-prova-på vecka. Du är varmt välkommen! Varje kväll, måndag - torsdag kl 18-19.30 under v. 4 har du möjligheten att prova på kundaliniyoga. Alla klasserna ger ett smakprov på hur kundaliniyogan fungerar, vi berättar lite om centret och du är välkommen att ställa frågor till oss lärare efter klassens slut. En av oss lärare (Viveka, Annki, Rita eller Klas) finns på plats under passet. Vanligen är det Klas på måndagen, Annki på tisdagen, Viveka på onsdagen och Rita på torsdagen, med reservation för undantag. Väl mött! INGEN FÖRANMÄLAN!

Vecka 5 startar vårens kurser.

Du är innerligt välkommen,
Viveka, Annki, Rita och Klas

WORKSHOP 15 DEC - SHUNIA FOREVER, NJUT DIN INRE STILLHET!

Njut din inre stillhet – en expanderande kundaliniyogaupplevelse med Viveka.

Att vara vibrerande närvarande mitt i livets puls. Att kunna förnimma det finstilta och omfamna alla sina nyanser, utan att gå igång. Att vara fylld med lugn mitt i stormen – det är både en konst och sann livskvalitet.

Så vill du komma ifatt det där stadiga, stilla och expanderade som bor inom dig, som är din Sanna Natur - kom denna afton! Kom och odla Shunia. Mer info och anmälan.

WINTER SOLSTICE WORKSHOP 21 DEC!

Välkommen att återigen fira vintersolståndet med oss!

Årets längsta natt, och samtidigt, det magiska dygn då det vänder, då ljuset kommer tillbaka!

Vi strålar samman med nya och gamla yogavänner för att upplyfta varandra och avrunda terminen och året i gemenskap och skön avslappning. Anmäl dig här.

INGEN ONSDAGSKLASS DEN 6 DEC. SISTA KLASSERNA FÖR TERMINEN V.50

Kom ihåg att ta igen dina missade klasser nu innan terminen är slut :-)

MEDITATIV MELLANDAGSYOGA! 28 DEC.

Välkommen till en fridfull paus i mellandagarna! Info.

WORKSHOP 25 NOV - LJUDETS MAGISKA KRAFT!

Vibrate the cosmos and the cosmos shall clear the path – Yogi Bhajan

En helgworkshop om ljud, mantran och Japji.

Den här helgen fördjupar vi oss i konsten att chanta och vibrera mantran. Detta är en exakt teknologi och när vi känner till den har vi möjlighet att på ett subtilt plan låta hela vår energivarelse få vibrera starkt och kraftfullt i samklang med helheten.

Annki och Klas bjuder in. Mer info och anmälan.

GRAVIDYOGA START 8 NOV

Gravidyogan är ett fantastiskt redskap som ger dig kraft och uthållighet, lugn och avslappning, allt anpassat för att stödja dig under din graviditet men också under den första tiden tillsammans med ditt nyfödda barn. Kursen omfattar 4 gånger och alla kvinnor är varmt välkomna, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Mer info och anmälan.

GRATIS PROVA-PÅ-YOGA VECKA 34! MÅ-TO KL.18-19.30

Du är varmt välkommen på vår årliga gratis prova-på-vecka! Varje kväll, måndag - torsdag kl 18-19.30 under v. 34 har du möjligheten att prova på kundaliniyoga. Alla klasserna ger ett smakprov på hur kundaliniyogan fungerar, vi berättar lite om centret och du är välkommen att ställa frågor till oss lärare efter klassens slut. En av oss lärare (Viveka, Annki, Klas eller Rita) finns på plats under passet. Vanligen är det Klas på måndagen, Annki på tisdagen, Viveka på onsdagen och Rita på torsdagen, med reservation för undantag. Väl mött!

 

ANMÄL DIG TILL HÖSTENS KURSER! STARTAR V.35!

Alla höstens kurser hittar du här på hemsidan. Du är så välkommen! 

DROP-IN-YOGA UNDER SOMMAREN! START 12 JUNI!

Nu har vårterminen gått mot sitt slut men yogan fortsätter med drop-in klasser under sommaren. Du är varmt välkommen!

Juni:
Må 12 + ons14 
Må 19 + ons 21
Ti 27 + ons 28

Aug:
Ons 2 Aug
Må 7+ ons 9 

Tid: 18-19.30
Kostnad: 200 kr
Lärare: Malin Arntzén Jappa Kaur

SUMMER RADIANCE - DETOXKURSEN - START 28 MAJ

Nu är det snart dags för årets härliga detox-kurs. All info hittar du här.

2,5 TIMMES MANTRAMEDITATION - 3 MAJ!

En av kundaliniyogans mest kraftfulla medtitationer. En meditation för transformation och balans. Varmt välkommen!

2,5 TIMMES MEDITATION - AJAI ALAI - 22 MARS!

Strålglans, självklarhet och full kraft!
Temat för år 2017 är ALLT ELLER INGET. Det är ett år att kliva in i sin kraft och uttrycka sig klart och tydligt. Att göra medvetna val och välja sitt liv. Denna morgon chantar vi mantrat Ajai Alai i 2,5 timme. Info och anmälan.

NY GRAVIDKURS START 22 MARS!

Onsdag 22 mars kl 17 startar nästa gravidyogakurs. Alla gravida är välkomna, tidigt i graviditeten som långt gången. All info hittar du här.

VÅRENS KURSER ÄR IGÅNG! HÖR AV DIG OM DU VILL HOPPA PÅ.

Vecka 5 startade vårens kurser. På vissa av dom finns det några platser kvar. Du är varmt välkommen att höra av dig om du skulle vilja hoppa på någon av kurserna. Kontakta respektive lärare direkt.

SPORTLOVSUPPEHÅLL V.9! DOCK KLASS TO 2 MARS KL 17.45.

Vecka 10 är vi igång som vanligt med klasserna igen. Varmt välkommen!

MORGONMEDITATION 2,5 TIMME 8 FEB!

Make the impossible possible - 2,5 tim mantrameditation
Varmt välkommen på en 2,5 timmes meditation i de tidiga morgontimmarna, den bästa tiden på dygnet att meditera och plantera frön i vårt medvetande! 
Denna morgon kommer vi göra Ganpati kriya, där vi mediterar på mantrat
Sa Ta Na Ma
Ra Ma Da Sa
Sa Se So Hang
Anmälan och info.


 

 

FULLMÅNE WORKSHOP 12 JAN! DROP IN.

Årets första fullmåne.
Välkommen att yoga med oss!

KURSSTART V.5! GRATIS PROVA-PÅ V.4!

Vecka 5 drar alla vårens kurser igång. Rikigt härligt tycker vi - men innan dess så har vi gratis prova-på-yoga vecka 4 under måndag-to kl 18-19.30. Alla är varmt välkomna! 

Kom och yoga tillsammans med oss! Hela vårens utbud hittar du här. Varmt välkommen!

DAGARNA MED GURU DEV SINGH ÄR INSTÄLLDA!

Dagarna med Guru Dev Singh är dessvärre inställda. Under 2017 kommer Guru Dev Singh endast att undervisa på ett fåtal platser runt om i världen. Vi hoppas få ta emot honom här snart igen. Sat Nam!

2 TIMMARS MEDITATION - 7 DEC!

Denna väldigt speciella meditation tar oss igenom hela chakrasystemet och öppnar flödet av livsenergi i alla energicentra. Läs mer.

MIDVINTRIG YOGISK ADVENTSMORGON - WORKSHOP 18 DEC!

Med stor och öppen famn välkomnar vi dig att avsluta en härlig termin och ett spännande år tillsammans med oss.
Oavsett om vi mött dig på mattan eller inte så bjuder vi in till att sätta en varm och skön ton tillsammans inför julen. Läs mer.

WORKSHOPS: YOGI BHAJANS 5 SUTROR FÖR VÅR TID - START 23 OKT!

5 kraftfulla workshops med yoga, meditation, yogisk filosofi, levande musik och gong. Annki och Klas Landahl hälsar välkomna. All info plus anmälan hittar du här.

WORKSHOP: SPIRITUAL FITNESS 28 OKT!

En workshop med Viveka Pasquier

Spiritual Fitness behövs idag! Vi behöver alla vara vältrimmade - inte bara till kropp och sinne. Så odla din Spiritual Fitness, sätt ditt andliga välmående riktigt högt på kartan – och upplev därigenom djup tillfredställelse på alla plan. Mod, Medkänsla, Insiktsfullhet och Lycka - Låt det få vara du! Anmälan och info hittar du här.

JAPJI SAHIB - YOGAHELG 16-18 SEP.

- Kom och väck helgonet och krigaren inom dig!

Jaap Sahib är ett kraftfullt poem skrivet av sikhernas 10:e guru, Guru Gobind Singh - ett vördat helgon och en orädd krigare, en ledare för sitt folk och en gudomligt inspirerad poet. Orden i Jaap Sahib är som en våg efter våg av hyllningar till det gudomliga. En hyllning till det som är en formlös, kravlös och opersonlig kreativ kraft och intelligens. När vi reciterar Jaap Sahib kallar vi ut 950 kvaliteter som beskriver denna gudomlighet och vi hamnar i djupare resonans med dessa kvaliteter inom oss. 

Välkommen till en yogahelg där du bland annat kommer få lära dig:

- Att recitera Jaap Sahib

- Kraftfulla och effektiva yogiska tekniker från Guru Gobind Singh

- Yoga och meditation för den 10:e yogiska kroppen: Strålande kroppen

- Yogisk filosofi och historia

- Yogisk, stärkande mat

Kursen är öppen för alla. 

Anmälan och info. 

 

GRATIS PROVA-PÅ-VECKA! 29 AUG-1 SEP!

Vecka 35 öppnar vi centret och ser fram emot en härlig hösttermin! Vi börjar som vanligt med en veckas gratisklasser där alla är välkomna på Kundaliniyoga, träffa oss lärare och se vårt center. Det brukar bli en riktig folkfest med jättehärlig stämning. 

Mån 29 aug - tors 1 sept, kl 18:00-19:30
Ingen föranmälan behövs, bara att droppa in. 
Yogamattor finns på plats. Ta med löst sittande kläder att yoga i och en vattenflaska med kork.

För frågor, kontakta info@kundaliniyogacenter.se

Ta med familj, vänner, arbetskollegor och andra som är sugna på att utforska Kundaliniyogan och kom! Vi ser fram emot att träffa dig!

Varma sommarhälsningar,
Annki, Viveka, Klas och Rita

ALLA HÖSTENS KURSER - ANMÄL DIG REDAN NU.

Just nu är det högsommar och drop in yoga klasser på centret men innan vi vet ordet av är det augusti och vår gratis prova-på-yoga-vecka igång - v.35. Mer info om den kommer framöver. Vecka 36 startar alla våra våra kurser och du är varmt välkommen att anmäla dig redan nu. Bara hör av dig till respektive lärare om du ahr några frågor eller funderingar. Skön sommar!

 

FIRA YOGI BHAJANS FÖDELSEDAG MED 2,5 TIMMES MEDITATION - 26 AUGUSTI.

Varmt välkommen att fira kundaliniyoga mästaren Yogi Bhajans födelsedag. Anmäl dig här.

FIRA SOMMARSOLSTÅNDET MED OSS! 21 JUNI KL 18-21.

Kom och fira ljuset med oss!

Vi har en lång historia av solfirande i vårt land. Nu närmar sig dygnet då solen är med oss som allra längst och vi vill fira detta genom att bjuda in till en festlig kväll i yogans tecken. 

Läs mer och anmäl dig här!

 

 

SOMMARENS KUNDALINIYOGA-FEST 2016

Kom och förgyll din sommar med en härlig Kundaliniyoga-upplevelse. En upplyftande, påfyllande och närande vecka av kraftfull och hjärtöppnande Kundaliniyoga och meditation - i underskön svensk natur tillsammans med andra yogisar! Mer info och anmälan här.

TERMINENS SISTA KLASSER! TITTA HÄR.

Sista datum för kvällsklasserna:
Måndagar: 23 maj
Tisdagar: 17 maj
Onsdagar:  11 maj 
Torsdagar: 26 maj

Sista datum för Happy Day - förmiddagsyogan:
Tisdag: 24 maj

INGEN MORGONYOGA TISDAG DEN 10 MAJ!

Morgonyogan den 10 maj är inställd. Du är varmt välkommen nästa vecka igen! 

BARNYOGAN STARTAR 21 APRIL

YOGA FÖR BARN 6-9 ÅR. Läs mer här.

ART OF CHANGING - 3 WORKSHOPS 24/3, 17/4, 15/5

Tre djupgående Kundaliniyogaklasser med levande musik. Mer info här. 

INGEN EVERYDAY GRACE 24/3. V.13 INGEN MÅNDAGSYOGA, DÄREMOT KLASSER TIS, ONS OCH TO!

INGEN MORGONYOGA TIS 15 MARS!

HAPPY DAY är inställd tisdagen den 15 mars på grund av utbildning i yogasalen. 

V.9 BARA TORSDAGSKLASS - SPORTLOV!

Vecka 9 har vi sportlovsuppehåll för alla våra klasser utom torsdagsklassen. 

FEELGOOD-YOGA 2,5 TIMMESKLASS 28 FEB!

Worskhop med Rita Welander och helen Larsson. Läs mer här.

GURMUKH KOMMER! 6 & 7 APRIL! MISSA INTE!

Nu har du chansen att träffa och låta dig totalinspireras av Gurmukh. En fantastiskt glimrande stjärna på vår kundaliniyogahimmel. Info här.

YOGA FÖR ALLA TONÅRINGAR. START 18 FEB!

Du som är tonåring, ta med dig en vän och kom. Eller dyk bara upp, som du är! Varmt välkommen! All info hittar du här.

TERMINSSTART V.5! VARMT VÄLKOMMEN!

Vecka 5 startar onsdags- och torsdagsklasserna. Vecka 6 måndags- och tisdagsklasserna. Härligt tycker vi. Kom och möt yogan och det nya året tillsammans med oss. Hela vårens utbud hittar du här. Varmt välkommen!

GRATIS PROVA PÅ MÅ, ONS OCH TOR V.4!

Måndag 25, onsdag 27 och torsdag 28 januari har vi gratis prova på yoga för alla nyfikna, vana och ovana yogisar. Kom och prova ett kundaliniyogapass med oss lärare. Kl 18-19.30. Kom som du är, mattor finns på plats. Bekväma kläder och vattenflaska med lock. Inga förkunskaper krävs. Varmt välkommen!

GURU DEV SINGH - MÄSTARE I SAT NAM RASAYAN - TILL STOCKHOLM 29-31 JAN!

Under tre dagar nu i januari 2016 kommer Guru Dev Singh, mästare i Sat Nam Rasayan - den yogiska healingtekniken, till Stockholm för att dela med sig av sin djupa visdom och kunskap i Sat Nam Rasayan och de kundaliniyogiska teknikerna. Missa inte! Anmälan och info.

TVÅ KLASSER NU I JUL - 27 DEC OCH 5 JAN!

27 dec: För inre tysnad och övre triangeln, 5 jan: För ett blomstrande 2016http://www.kundaliniyogacenter.se/workshops/. Innerligt välkommen. All info hittar du här.

SMART JUL - 2 WORKSHOPS 18 OCH 20 DEC! 22 DEC INSTÄLLD.

Innerligt välkommen till en eller två sköna kvällar med Annki och Viveka. Kom och ladda julbatterierna och njut dig själv. All info hittar du här. 

OBS!! Tisdagen den 22 december är inställd!

YOGISK JULKALENDER 2015 - GE TILL STADSMISSIONEN!

- en gåva till dig själv och Stockholms hemlösa

Vi upprepar nu förra årets succé – 24 nya, spännande luckor till din mailbox med härliga yogiska övningar, tips, meditationer, nya perspektiv, väldoftande yogiska recept och små utmaningar. Gör december till en ljus månad, med små yogiska insatser varje dag som ger massa tillbaks – till dig själv, din omgivning och till Stockholms hemlösa! 

All vinst i detta projekt går oavkortat till Stadsmissionens arbete. 

Priset för julkalendern är 150 kr eller mer – du kan donera hur mycket du vill såklart. För denna summa får du ett inspirerande mail om dagen och behövande medmänniskor får hjälp med mat och tak över huvudet.

Kontakta klas@kundaliniyogacenter.se om du vill prenumerera.

Med önskningar om en fridfull, energifylld, glad och ljus decembermånad!

Stockholm Kundaliniyoga Center

DITT GODA HJÄRTA - DITT STARKA HJÄRTA! WORKSHOP 11 DEC.

Viveka bjuder med varmt hjärta in dig till en afton om konsten att leva medkännande, medvetet och modigt.  Stillhet och stimulans utlovas! 

Ta med dig en när vän, en kär kollega, en nyfunnen granne eller en nyfiken partner… Alla är hjärtligt välkomna. Dörren är öppen, kom som du är. 

Fredag 11 december kl 17.30-20.00. Anmäl dig här.

HÖSTLOVSUPPEHÅLL V.44 FÖRUTOM MORGONKLASSEN TISDAG SAMT SADHANA ONSDAG!

Vi har inga klasser denna vecka förutom morgonklassen på tisdag 27/10 samt sadhana på onsdag 28/10. Varmt välkommen tillbaka nästa vecka på alla kvällsklasserna med start måndag 2 november.

JAPJI - SJÄLENS SÅNG - 21-22 NOV!

Vi välkomnar Kundaliniyoga-sanghaten och alla som är intresserade till en fördjupningskurs i Japji – en helg av gemenskap, starka yogapass, meditation, chanting och fördjupad förståelse och insikter runt denna storslagna, mångdimensionerade text! Mer info här.

TONÅRSYOGAN STARTAR 22 OKT!

NU ÄR DET SNART DAGS IGEN - DROP-IN YOGA FÖR ALLA 14-19 ÅRINGAR!

TORSDAGAR KL 16.15-17.30. START 22 OKTOBER.

Yoga är ett otroligt bra redskap att ha med sig i livet. Det kan hjälpa dig i skolan, i dina fritidsaktiviteter, i dina relationer. Läs mer här!

SAHARA 2015, 4-11 NOV!

Välkommen med på en yogisk äventyrsresa in i Saharaöknens magiska landskap tillsammans med Annki och Klas. Läs mer här.

SUPERHEALTH MED MUKTA KAUR! 25-27 SEPTEMBER!

Nu har turen kommit till Sverige. Mukta kommer och delar med sig av sina 40 år av erfarenhet av kundaliniyoga mot beroenden av alla de slag. En kväll och två hela dagar, kom på fredagkvällen och ta del av en introduktion - lördag och söndag dyker vi in ordentligt i hela SuperhHealth koncentet. Alla är varmt välkomna, yogavana som ovana, läkare, beroendeterapeuter, vårdpersonal, yogalärare, individer med beronende problematik, nyfikna... Anmäl dig här.

SKÄRGÅRDSRETREAT 25-27 SEPTEMBER!

I slutet av september, mellan höstdagämning och fullmåne bjuder vi in till en retreat på magiskt vackra Idöborg i Stockholms skärgård. Läs mer här.

WORKSHOP MED GURMUKH! NÅGRA PLATSER KVAR!

Gurmukh är efterlängtad! Vi har några få platser kvar. All info om workshopsen hittar du här.

KURSSTART V.36 - VI HAR PLATSER KVAR! VARMT VÄLKOMMEN!

Vecka 36 drar alla våra kurser igång. Härligt tycker vi. Kom och möt yogan tillsammans med oss. Hela höstens utbud hittar du här. Varmt välkommen!

GRATIS PROVA PÅ TIS, ONS OCH TOR V.35!

Tisdag 25, onsdag 26 och torsdag 27 augusti har vi gratis prova på yoga för alla nyfikna, vana och ovana yogisar. Kom och prova ett kundaliniyogapass med oss lärare. Kl 18-19.30. Kom som du är, mattor finns på plats. Bekväma kläder och vattenflaska med lock. Inga förkunskaper krävs. Varmt välkommen!

SOMMARLOVSYOGA FÖR ALLA 7-10 ÅRINGAR START 22 JUNI!

22 juni startar vår efterlängtade sommarlovsyoga för alla barn mellan 7 och 10 år! Anmälan och info finner du här. 

 

KUNDALINIFEST! EN VECKA PÅ BORNTORPET 7-12 JULI!

Välkommen med på en upplyftande, påfyllande och närande vecka av kraftfull och hjärtöppnande Kundaliniyoga och meditation - i underskön svensk natur tillsammans med andra yogisar! I år är det fokus på musiken och fantastiska musiker kommer finnas med oss - vi sjunger, utforskar kraften i mantrachanting och gruppmeditation. Mer info.

GURMUKH KOMMER TILL CENTRET! 23-24 AUGUSTI! BOKA REDAN NU!

Direkt från Skeppsudden och 8 dagars retreat med Khalsa Way, gravidyogalärarutbildningen, kommer hon till oss för två sprakande kvällar! Missa inte detta. 

Gurmukh sprider så mycket glädje och visdom där hon far fram. Hon inspirerar och lyfter oss alla till nya nivåer och möjligheter inom oss själva. 

Kom och ge dig själv inspiration för lång tid framöver!

Mer info och anmälan.

SPORTLOVSUPPEHÅLL VECKA 9, DOCK TORSDAGSKLASSER SOM VANLIGT!

BARNYOGASTART 5 MARS! GORGEOUS GODDESS DAY 8 MARS!

Nu har vi Barnyoga! Gratis prova-på 5 mars kl 16.30-17.15. Ytterligare 4 tillfällen under mars och april. Läs mer här. Härlig workshop den 8 mars för alla kvinnor! Läs mer här.

GRAVIDYOGA START 18 MARS! 2,5 TIMMES MANTRAMEDITATION 17 MARS!

All info om Gravidyogan hittar du här. Make the impossible possible - 2,5 timmes mantrameditation i Amrit Vela, tidiga morgontimmarna. Läs mer här.

© 2015 - Stockholm Kundaliniyogacenter